Menu Close

HET EVRIENCE PROJECT

Op deze pagina zal binnenkort de webwinkel voor Evrience van start gaan. Nu staat dit nog bekend als Vrerience

Vrerience is VR software met een continu uitbreidende bibliotheek voor therapeutische VR-ervaringen en trainingen die bedoeld zijn om professionele therapeuten te helpen in het behandelen van hun cliënten via het gebruik van therapeutische virtual reality (VRT). Wij hebben Vrerience ontwikkeld niet alleen voor het gebruik door Malintis zelf. Met Vrerience hopen wij dat VRT toegankelijk wordt voor praktiserende therapeuten over de hele wereld. Sinds virtual reality de laatste jaren steeds toegankelijker is gaan worden voor de gewone gebruiker, hopen wij dat veel therapeuten hun diensten kunnen verrijken met de vele mogelijkheden die deze technologie kan bieden.

Vrerience is reeds verkrijgbaar bij Steam onder het PC Café Programma. 

Informatie voor Therapeuten

Ben je geïnteresseerd in het implementeren van virtual reality in je huidige diensten, en wil je meer weten over Vrerience? Fantastisch! Het is altijd mooi om te zien dat andere professionals nieuwe en innovatieve manieren willen verkennen om mensen te behandelen met onze software. Vrerience is reeds verkrijgbaar op Steam. Je dient een Commercial Use partner onder het Steamworks PC Café Program. Vrerience zelf is gratis. Elk individuele VRT-programma kost een maandelijks bedrag om te blijven gebruiken, maar kan ook elk moment weer worden opgezegd.

Instructies om Vrerience te gebruiken:

  1. Wees in het bezit van een Steam account dat verder niet in het bezit is van games of software. Indien je geen account bij steam hebt, kun je er één aanmaken.
  2. Gebruik dit account om je bij Steamworks aan te melden. Steamworks is in principe het deel van Steam dat bedrijven en ontwikkelaars reguleert.
  3. Klik op de [Sign Up] knop bij de Steam PC Café Program dat applicaties reguleert die voor zakelijke doeleinden kunnen worden gebruikt.
  4.  Bezoek de Vrerience Winkelpagina om Vrerience te installeren op jouw systeem
Malintis ontwikkelt ook in opdracht therapeutische VR simulaties. Vraag hiervoor een offerte aan.  

Informatie voor Ontwikkelaars

Ben je een ontwikkelaar en geïnteresseerd in het ontwikkelen van een programma voor Vrerience? We willen dolgraag onze bibliotheek verder uitbreiden en zijn altijd op zoek naar extra hulp. Je zult genoemd worden in onze lijst ontwikkelaars en je financiële compensatie zal worden berekend op basis van het aantal gebruikers. Een aantal vereisten:

Neem gerust contact met ons op indien je geïnteresseerd bent in het bijdragen aan het Vrerience programma.